شنبه، 2 ارديبهشت 1396

پرسش :

دختری ۳۰ ساله هستم. ۴ سال است قبل از شروع عادت ماهیانه‏‌ام ۲-۳ روز لکه‏ بینی دارم و بعد خونریزی‏ ام شروع می‏‌شود. باید چکار کنم تا این مشکل حل شود؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر مریم کاشانیان، متخصص زنان و زایمان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران:

لک‌بینی قبل از عادت ماهیانه در حد ۳-۲ روز اهمیتی ندارد اما بهتر است از نظر هورمونی بررسی شوید و یک سونوگرافی از رحم و تخمدان‌ها انجام بدهید. معمولا مشکل خاصی در این مورد وجود ندارد. گاهی کمبود بعضی از هورمون‌ها در بدن می‌تواند لک‌بینی ایجاد کند اما اگر مدت لک‌بینی طولانی شود باید تحت‌نظر پزشک دارو مصرف کنید تا مشکلات هورمونی زمینه‌ای‌تان برطرف شود.

منبع: salamatism.com