شنبه، 2 ارديبهشت 1396

پرسش :

دختری ۲۳ ساله هستم. به علت وجود کیست، تخمدان چپم را برداشتند. اگرازدواج کنم می‏‌توانم با یک تخمدان هم صاحب فرزند شوم؟ آیا مشکلی وجود ندارد؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر مریم کاشانیان، متخصص زنان و زایمان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران:

بسیار متاسفم از این‌که ناچار شده‌اید تخمدان‌تان را بردارید اما گاهی واقعا انجام این کار اجتناب‌ناپذیر است زیرا احتمال دارد به دلیل بزرگ بودن کیست، بافت سالم تخمدان از بین برود و چاره‌ای جز برداشتن آن نباشد. اما یک تخمدان هم برای بچه‌دار شدن کافی است و جای نگرانی وجود ندارد.

منبع: salamatism.com