دوشنبه، 8 خرداد 1396

پرسش :

معیار در وطن اصلی چیست؟ آیا صِرف تولد در مکانی و یا وطن والدین بودن آنجا کفایت می‌کند، یا اینکه رشد و نمو هم شرط است؟

پاسخ :
صِرف تولد ویا وطن والدین بودن کافی و یا لازم نیست؛ بلکه مناط و میزان برای صدق وطن اصلی این است که انسان در ابتدای زندگی (یعنی دوران کودکی و نوجوانی) در مکانی رشد و نمو پیدا کند و بزرگ شود.

منبع: leader.ir