پنجشنبه، 2 شهريور 1396

پرسش :

در بقای بر فتوای میت آیا یک بار عمل کردن کافی است؟ یعنی با یک بار عمل به فتوای مجتهد زنده، آیا بعد از فوت وی می‌توان بر تقلید او باقی بود؟

پاسخ :
تقلید با یک بار عمل کردن تحقق پیدا می‌کند و فقط در مسائلی که عمل کرده می‌تواند بر تقلید میت باقی باشد. اگر میت اعلم از احیاء باشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.