پنجشنبه، 2 شهريور 1396

پرسش :

نماز و روزه‌هایی از این جانب به جهت جهل به بعضی احکام غسل جنابت، محکوم به قضا می‌باشد و در زمان فوت ادایی آن، مقلّد مرجع متوفّی بودم، آیا وظیفه‌ی قضای آنها، طبق فتوای مرجع متوفّی باید باشد یا بر طبق فتوای مجتهد زنده؟

پاسخ :
وجوب و عدم وجوب قضا، وظیفه‌ی الآن است نه گذشته؛ بنا بر این باید طبق نظر مجتهد زنده عمل نمایید.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.