يکشنبه، 5 شهريور 1396

پرسش :

چگونگی داشتن مرجع مشخص، آیا حتماً باید یک مرجع مشخصی داشته باشیم؟ در صورت تساوی مراجع آیا تبعیض در تقلید جایز است؟

پاسخ :
در صورت مساوی بودن دو مجتهد، جایز است انسان در مسائلی که ارتباطی با هم ندارند، بعضی مسائل را از یکی و بعضی دیگر را از مجتهد دیگر تقلید نماید.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.