يکشنبه، 5 شهريور 1396

پرسش :

اگر فردی بعد از تحقیق و عدم احراز اعلمیت، از کسی تقلید کرد، آیا می‌شود به غیر او که مانند اوست رجوع کند؟

پاسخ :
عدول به غیر اعلم یا کسی که احتمال اعلم بودن یا با ورع‌تر بودن او می‌رود، بعد از تحقّق تقلید، خلاف احتیاط است، اگر چه اظهر جواز عدول به مساوی در علم و ورع است در جمیع مسائل یا در بعض مسائل که ارتباطی با هم ندارند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.