يکشنبه، 5 شهريور 1396

پرسش :

هنگامی که آب نجس (کر یا قلیل) را متصل به آب کر یا جاری نمودیم، آیا کمی یا زیادی آب پاک، در پاک کردن آب نجس دخالت دارد یا نه؟

پاسخ :
خیر دخالت ندارد. فقط اگر آب نجس با نجاست تغییر کرده باشد، باید با اتصال، تغیر آن زایل شود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.