يکشنبه، 5 شهريور 1396

پرسش :

اگر مواد غذایی خیس خورده - مثل برنج - نجس شود، آیا با ملاقات با آب کر پاک می‌شود، یا نفوذ آب به داخل برنج لازم است؟

پاسخ :
اگر ظاهر آنها نجس شود، به وسیله آب قلیل یا فرو بردن در آب کر و جاری پاک می‌شود و اگر باطن آنها نجس شود ظاهر آن با آب قلیل پاک می‌گردد، ولی باطن آنها پاک نمی‌شود، مگر این که در کر یا جاری به قدری بماند که آب به باطن آنها نفوذ کند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.