يکشنبه، 5 شهريور 1396

پرسش :

آیا همین اندازه که لباس را زیر شیر متصل به لوله‌ی شهری آب کشی کنیم (زیر شیر بگیریم) لباس پاک می‌شود، یا باید غساله آن را خارج کرد؟ آیا باید آب به همه‌ی جاهای لباس برسد؟ اگر هنگام شست و شوی، آب ترشح کند و به لباس یا بدن برسد، تکلیف چیست؟

پاسخ :
در صورت برطرف شدن عین نجس با فراگیر شدن آب، لباس پاک است و ترشحات آن نیز پاک می‌باشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.