دوشنبه، 6 شهريور 1396

پرسش :

دود بنزین، گازوییل، نفت، چوب و سایر اشیای نجس پاک است یا نجس؟ آیا دوده، چربی و مواد باقی مانده از آنها پس از سوختن چه حکمی دارد؟

پاسخ :
بخار و دود و شعله‌ای که از چیز نجس یا متنجس بر می‌خیزد پاک است ولی اگر بخار به صورت عرق و مایع درآید چه از نجس باشد و چه از چیز نجس شده، نجس است و بنا بر احتیاط واجب باید از چربی و رو غنی که از دود نجس و متنجس حاصل می‌شود و بر سطوح مجاور آن می‌نشیند اجتناب نمود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.