دوشنبه، 6 شهريور 1396

پرسش :

اگر چوب نجس شود چگونه باید آن را تطهیر کرد؟ اگر جایی از بدن با آن تماسی پیدا کند، آیا نجس می‌شود؟

پاسخ :
اگر ظاهر آن نجس شده باشد، به وسیله‌ی آب قلیل یا فرو بردن در آب کر و جاری پاک می‌شود، ولی باطن آن پاک نمی‌شود، مگر این که در کر یا جاری به قدری بماند که آب به باطن آن نفوذ کند، یعنی آب به هر جایی از باطن که یقین دارد نجاست به آنجا رسیده بود، برسد و بنا بر احوط باید آب مطلق به باطن آن برود نه آب مضاف و قبلاً آن را برای تطهیر باطن خشک کنند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.