يکشنبه، 19 شهريور 1396

پرسش :

پرستار بعد از تزریق آمپول، پنبه‌ی الکلی که تمام آن آغشته به الکل است روی موضع تزریق قرار می‌دهد، چنان چه از محل تزریق خون خارج شود، آیا از طریق پنبه‌ی آغشته به الکل دست پرستار نجس می‌شود؟

پاسخ :
اگر پنبه با خون نجس شده و الکل به دست سرایت کرده، دست نجس می‌شود علی الاظهر و اگر پنبه با خون نجس نشود و فقط الکل به دست سرایت کند، دست نجس می‌شود علی الاحوط.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.