دوشنبه، 20 شهريور 1396

پرسش :

اگر جوش صورت خونی شده باشد و وضو بگیریم، آیا صورت و حوله نجس و وضو باطل است؟

پاسخ :
اگر قبل از وضو و یا در هنگام وضو برطرف شده و سپس یک مرتبه آب بر آن جریان یافته صورت و حوله پاک است و اما صحت وضو مبنی بر اینست که پس از پاک شدن محل، جریان آب بر آن به نیت وضو ادامه یابد و یا دوباره جاری شود و اگر شک در برطرف شدن آن دارد، وضو صحیح است ولی حوله و صورتش را تطهیر کند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.