دوشنبه، 20 شهريور 1396

پرسش :

در رساله آمده اگر پوست صورت از لای مو پیدا باشد در وضو بنا بر احوط باید آب را به پوست رساند، حال اگر شک شود که آب به پوست می‌رسد یا نه، وظیفه چیست؟

پاسخ :
اگر شک او از روی وسوسه است، اعتناء نکند و در غیر این صورت نمی‌تواند اکتفا کند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.