دوشنبه، 20 شهريور 1396

پرسش :

مدتی بود که در هنگام وضو یقین می‌کردم که به همه جای صورت و دستم آب وضو را رسانده‌ام ولی بعداً ملتفت شدم که پوست صورتم از لای موهایم پیداست و باید آب را به زیر موها می‌رساندم و شک دارم که آب رسیده بوده یا نه، نمازهای گذشته ام چه حکمی دارد؟

پاسخ :
شک بعد از عمل اثر ندارد، لذا نمازهایتان صحیح است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.