دوشنبه، 20 شهريور 1396

پرسش :

اگر هنگام شستن اعضا مقداری آب از دستها بر روی پا بریزد آیا باید خشک شود و آیا ملاک مستهلک بودن چیست؟ و نیز آبی که قبل از وضو بر روی پا می‌ریزد، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
جای مسح باید خشک باشد و اگر به قدری تر باشد که رطوبت دست به آن اثر نکند، مسح باطل است و مراد از مستهلک بودن آن است که تری آن به قدری کم باشد که رطوبتی که بعد از مسح در آن دیده می‌شود، بگویند فقط از تری کف دست است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.