سه‌شنبه، 18 مهر 1396

پرسش :

آیا خانم‌ها در ایام عادت ماهانه ممکن است خون استحاضه ببینند؟

پاسخ :
در ایام حیض ممکن است خون‌های کم رنگ شبیه استحاضه دیده شود یا گاهی تمام مدت عادت ماهانه خون کم رنگ دیده شود؛ اما هیچ گاه به آن استحاضه نمی‌گویند. البته گاهی واقعاً نمی‌دانیم خونی که می‌بینیم حیض است یا استحاضه.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.