چهارشنبه، 19 مهر 1396

پرسش :

اين جانب تا کنون نمى‌‏دانسته‌‏ام که بايد از مرجعى تقليد نمايم، اکنون که فهميده‌‏ام با کمال شرمندگى از خداى بزرگ طلب مغفرت و توبه مى‏نمايم و فعلا از شما تقليد مى‏‌کنم، اميدوارم مرا به عنوان يک مقلّد بپذيريد، در ضمن لطفا بفرمایید تکليف اين جانب که تا کنون از مرجعى تقليد ننموده‌‏ام چيست؟ و نمازهاى يوميه‏‌اى که تا به حال خوانده‌‏ام چه مى‌شود؟

پاسخ :
مى‏‌توانيد فعلا تقليد نمایيد و نسبت به اعمال گذشته اگر مطابق فتواى فعلى باشد، تکليفى نداريد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص15