چهارشنبه، 19 مهر 1396

پرسش :

دست راست اين جانب سست است به‌طورى که نمى‌‏‌توانم هنگام وضو گرفتن براى ريختن آب به صورت، انگشتانم را جمع کنم، يا براى آب کشيدن دست چپ روى آن آب بريزم. و من حالا موقع وضو گرفتن نمى‌‏‌توانم با دست آب بريزم و بعضى مواقع دستم را (از آرنج دست چپ) جلو شير آب مى‏گيرم يا در آب فرو مى‏برم. آيا اينگونه وضو گرفتن صحيح است؟

پاسخ :
لازم نيست با دست آب بريزيد به هر نحو آب را به جاهايى که بايد شسته شود برسانيد و لو زير شير يا زير آب کردن، کافى است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص32