چهارشنبه، 19 مهر 1396

پرسش :

چنانچه در قسمتى از محل وضو، جراحت (بريدگى) ايجاد شد، آيا خونآب‌هاى که پس از شستشو و برطرف شدن خون، روى محل زخم را مى‌‌‏گيرد، پاک است؟ همچنين در صورتى که روى آن را پوسته‏‌اى بگيرد و بنظر برسد که در زير آن، لکه خونى است، آيا بايد براى گرفتن وضو، پوسته را از روى زخم کنده و خون زير آن را پاک نموده و سپس وضو گرفت يا خير؟

پاسخ :
خونابه نجس است و چنانچه خون زير پوسته باشد، شستن روى پوسته در وضوء کافى است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص42