چهارشنبه، 19 مهر 1396

پرسش :

از زنی، بچه‌ای سقط شد و تا یک ماه از آلودگی پاک نشد. سپس او را کورتاژ کرده‌اند و بقیه‌ای از بچه را در آوردند. چون بچه در حقیقت الآن به تمامه منفصل شده، آیا آلودگی این مدت تماما نفاس است یا خیر؟ اعمال عبادی که انجام داده چه می‌باشد؟

پاسخ :
بلی نفاس است و اگر روزه گرفته قضا کند و محاسبه روزهای نفاس را از وقت انفصال کامل ولد شروع کند نه از ابتدا.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.