پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

دخترى هستم 28 ساله، در اوائل، از عادت ماهيانه هفت روزه پاک مى‏شدم و بعد از اين هفت روز ترشحاتى که مشخصات استحاضه را داشت مشاهده مى‌‏کردم؛ ولى اکنون بيش از يک سال است که پنج روزه پاک مى‌‏شوم و بعد از آن هم ترشحاتى شبيه به استحاضه مى‏بينم، تکليف من بعد از اين پنج روز چيست؟ آيا به تکليف حائض عمل کنم يا مستحاضه؟

پاسخ :
در فرض سؤال خونى را که بعد از گذشت ايام عادت و لو پاک هم شده‏ايد مى‏بينيد و از ده روز در مجموع تجاوز ننمايد، حکم حيض را دارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص69