پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

من جوانى هستم 17 ساله مشکلى دارم که به رساله شما مراجعه نمودم ولى مشکلم را نتوانستم خودم حل نمايم و گفتم که براى شما بگويم تا راهنمایيم نمایيد: «بيرون آمدن منى بدون شهوت و بى‌‏اختيار» من تقريبا يک ماه و نيم است که به اين درد مبتلا شده‌‏ام بعد از بيرون آمدن منى به حمام رفته و غسل مى‏‌نمايم و بيرون مى‏آيم و بعد از چند ساعت دوباره بيرون مى‌‏آيد بعضى موقع‌‏ها کم و بعضى موقع‏‌ها زياد، مثلا صبح به حمام رفته و غسل مى‏‌نمايم و بعد از ظهر دو باره منى بيرون مى‌‏آيد بدون شهوت و بدون اختيار. از شما رهبرم مى‌‏خواهم که مرا راهنمایی نمایيد؟

پاسخ :
اگر يقين به خروج منى داريد بايد غسل کنيد و چنانچه غسل حرجى باشد بايد تيمم نماييد و بدون يقين چيزى بر شما نيست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص92