پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

چشم راست اين جانب طورى ترکش خمپاره خورده که از حدقه بيرون آمده و فقط جاى خالى آن باقى مانده، ولى به علّت ترشحات و جراحاتى‏ که هنوز خوب نشده، روى آن را بسته‌‏ام؛ لطفا بفرماييد چگونه وضو و تيمم را انجام دهم؟ آيا مى‌‏‌‌توانم در تيمم دست خود را از روى مانع به چشم بکشم؟

پاسخ :
اگر مى‌‏‌‌توانيد وضو بگيريد و لو به‌طور جبيره، بايد وضو بگيريد. و در تيمم مسح تا ابروها کفايت مى‏‌کند و در صورت امکان در اين قسمت مانع را برطرف کنيد و لازم نيست روى چشم باز باشد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص94