پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

آيا اين مسأله صحيح است؟: «شخص جنب براى اوّلين نماز يک تيمم مى‏‌کند (تيمم بدل از غسل جنابت) و براى نمازهاى بعدى اگر آب دارد غسل مى‏‌کند و اگر آب به قدر وضو دارد يک تيمم بدل از غسل جنابت مى‏‌کند و بعد وضو مى‌‌‏گيرد و اگر هيچ آب ندارد دو تيمم مى‏‌کند، يکى بدل از غسل و ديگرى بدل از وضو»

پاسخ :
کسى که تيمم بدل از غسل جنابت کرده، تا آب پيدا نکرده تيمم بدل از غسل بر او واجب نيست و اگر محدث به حدث اصغر شده بايد وضو بگيرد و اگر آب ندارد، تيمم بدل از وضو نمايد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص97