پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

اگر انسان جنب شود و صبح زود به غسل کردن نرسد و براى نماز صبح تيمم بدل از غسل بکند، آيا براى اين نماز وضو لازم است يا خير؟ در صورتى که عذر ادامه داشته باشد براى نمازهاى بعدى تکليف چيست؟

پاسخ :
اگر تيمم براى ضيق وقت بوده با وجود آب، براى همان نماز وضو لازم نيست ولى براى نماز بعد اگر از غسل کردن معذور باشد، بايد تيمم بدل از غسل نمايد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص98