پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

از قديم در مساجد حائلى مثل پرده بين زنان و مردان بوده، و اکنون عده‏‌اى مى‏‌گويند پرده و ديوار بين زنان و مردان در حال نماز خواندن و موعظه کردن لزوم ندارد، نظر امام در اين باره چيست؟

پاسخ :
در صورتى که مفسده‏‌اى نيست پرده لزوم ندارد. بلى در نماز، احتياط مستحب آن است که زن عقب‏تر از مرد باشد. مگر در صورتى که بين آن‌ها حائلى مثل پرده باشد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص151