پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

در مسأله 951 رساله آمده: «موقع گفتن تکبيرة الاحرام، بايد بدن آرام باشد ...» با توجه به اينکه موقع گفتن تکبيرة الاحرام مستحب است دست‌ها را تا مقابل گوشها بالا ببريم، آيا حرکت دست‌ها موجب بر هم خوردن حالت آرام بودن بدن نمى‌‌‏شود؟

پاسخ :
بلند کردن دست‌ها تا محاذى گوشها هنگام تکبير مستحب است و منافات با لزوم آرام بودن بدن ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص153