پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

با توجه به اينکه تلفظ حرف (ض) در تجويد چند قول است بفرمایید شما به کدام قول عمل مى‏کنيد؟ يک قول مى‌‏گويد: که برخورد نوک زبان با دندان آسيا، و يک قول هم مى‌‏گويد: که برخورد کناره بن زبان با دندان آسيا.

پاسخ :
شناختن مخارج حروف طبق قول علماء تجويد واجب نيست، بايد تلفظ هر حرف به نحوى باشد که در عرف عرب صدق کند آن حرف ادا شده.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص161