پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

1- آيا به علّت باطل بودن غسلهايى که با آن‌ها نماز خوانده‌‏ام (در حدود پنج سال)، بايد مسافرتهايى را که در اين مدت داشته‌‏ام، حساب کرده و به مقدار آن‌ها قضاى نماز را شکسته بخوانم؟ و اگر در محاسبه تعداد نمازها شک کردم، آيا مقدار کم را عمل کنم يا مقدار زياد آن را؟ 2- چه مى‏فرماييد در مورد پير زن‌ها و از کار افتاده‌‏ها که نمازشان به اين علت (باطل بودن غسل) باطل بوده؟

پاسخ :
1- بلى، قضاى نمازهايى که مسافر بوده‏‌ايد شکسته است و مقدارى که يقين داريد (مقدار کم) را قضا کنيد.
2- فرقى در کار نيست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص177