پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

پدرم حدود بيست سال پيش فوت کرده و اکنون که از مادرم در باره نمازها و روزه‌‏هاى وى سؤال مى‌‌‏کنم مى‌‏گويد: «از اواخر و يا اواسط عمر، نماز و روزه را بجا مى‏آورده امّا نه به‌طور مرتب و 40 الى 50 روز مانده به فوتش سکته مغزى نموده و قادر به انجام تکاليفش نبوده»، تکليف شرعى اين جانب در قبال قضاى واجبات ايشان چيست؟

پاسخ :
هر مقدار يقين داريد که نماز و روزه بر او واجب بوده و ترک کرده را قضا کنيد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص190