پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

اگر کسى قصد کند که در جايى ده روز بماند و بداند که در بين ده روز از حدّ ترخّص خارج مى‌‌‏شود، آيا قصد او منعقد مى‌‌‏شود يا نه؟ و اگر نداند که از حدّ ترخّص خارج مى‌‌‏شود- ولى خارج مى‌‌‏شود- آيا بعد از برگشتن نياز به قصد مجدّد دارد؟

پاسخ :
هنگام قصد اقامت ده روز، قصد خروج از حدّ ترخّص محلّ اقامت به مدت يکى دو ساعت مضر نيست و بيش از آن اگر قصد دارد خارج شود ضرر به نيّت اقامت مى‏رساند و در موردى که قصد خروج مضر نيست در بازگشت تجديد نيّت لازم نيست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص231