پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

توضيحى براى مسأله 1490 رساله در باب مکروهات نماز جماعت بدهيد اينطور استنباط مى‌‌‏شود که مواقعى که ما مسافر هستيم حتى جایی که نماز جماعت برپا باشد بايد نمازمان را خود بخوانيم و مکروه است که نمازمان را به جماعت بخوانيم.

پاسخ :
منظور از کراهت در اينجا اين است که ثواب اين نماز از جماعتهاى ديگر کمتر است، پس لازم نيست نماز فرادى خوانده شود بلکه اين نماز جماعت از نماز فرادى ثوابش بيشتر است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص279