پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

کسى اين مطلب را مى‏‌داند که عدالت در امام جماعت شرط است، ليکن نمى‏‌داند فلان عمل (که در حقيقت مسقط عدالت است) مسقط عدالت است يا نه؛ مدتى بعد معلوم شد که آن فعل مسقط عدالت بوده، نمازهايى که تا کنون خوانده صحيح است يا خير؟

پاسخ :
اگر احراز عدالت امام با يقين به صدور عمل مذکور از او، از اين جهت باشد که جاهل به معناى عدالت است جماعت او صحيح نيست و چنانچه جاهل مقصّر باشد بايد احتياطا نماز را اعاده کند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص289