پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

يک نفر از رزمندگان در اثر اصابت گلوله به نخاع بدنش- از کمر به پایين- تمام اعضاء بدنش غير عادى شده و از احساس افتاده‏‌اند از جمله جريان خروج بول از مجراى آن نيز نامحسوس مى‏‌باشد چنانچه در حال خواندن نماز بول از او خارج شود چه در صورتى که در حال نماز مطلع شود و يا بعد از فراغ بفهمد و در بعضى صور هم بعد از فارغ شدن از نماز خروج بول را مى‏‌فهمد و ليکن نمى‏‌داند که در حال نماز خارج شده و يا قبل و يا بعد از آن خواهشمند است در تمام صور وظيفه او و تکليف شرعى را مرقوم فرمایيد.

پاسخ :
اگر شک کند که در حال نماز بول از او خارج شده يا بعد از نماز چيزى بر او نيست و نماز صحيح است و لازم نيست دقت کند و بفهمد چه وقت از او خارج شده است و صور ديگر مسأله را به رساله مراجعه کنيد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص299