جمعه، 21 مهر 1396

پرسش :

با توجه به مسأله شماره 1722 توضيح المسائل که مسافر چنانچه پيش از ظهر شرعى به وطن خويش برسد و مفطرى انجام نداده باشد مى‌‏‌‌تواند قصد روزه نمايد و روزه بگيرد. بفرمایید اگر مسافر پيش از ظهر از وطن سفر کرده و پيش از ظهر همان روز به وطن مراجعت نمايد و اين امر همه روزه به‏ علت دور بودن محل خدمت از وطن تکرار گردد مى‌‏‌‌تواند روزه بگيرد يا خير؟

پاسخ :
مى‌‏‌‌تواند در سفر مفطر به جا نياورد تا با رسيدن پيش از ظهر به وطن نيت روزه نمايد و روزه‌‏اش صحيح است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص305