جمعه، 21 مهر 1396

پرسش :

مبتلا به نفس تنگى شديد هستم يک وسيله طبى براى چاره آن درست شده که با فشار دادن سوزن آن مقدارى از داروى مايع درون مخزن به صورت پودر گاز از راه دهان به ريه‌‏ها پاشيده مى‌‌‏شود و باعث تسکين مى‏‌گردد و روزانه چند بار به آن احتياج مى‌‌‏شود، آيا مى‌‏‌‌توانم با وجود استفاده از آن وسيله طبى روزه دار هم باشم؟ و بدون آن غير قابل تحمل و يا بسيار سخت و با مشقت است.

پاسخ :
داروى مذکور در فرض سؤال که بر استعمال آن اکل و شرب صدق نمى‏‌کند مضر به روزه نيست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص305