جمعه، 21 مهر 1396

پرسش :

آيا زکات به سکه‌‏هاى طلايى که به عنوان هديه به شخصى داده‏‌اند تعلق مى‌‌‏گيرد و در صورت تعلق گرفتن به چه کسى بايد داد مثلا مى‌‌‏شود به حساب جبهه جنگ يا دولت واريز کرد؟ آيا زکات سالهاى گذشته را نيز بايد داد يا نه؟

پاسخ :
اگر شرايط وجوب زکات در آن جمع باشد و به حدّ نصاب برسد زکات دارد و تا نصاب باقى است، براى هر سال جداگانه زکات دارد و صرف آن براى جبهه مانع ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص342