جمعه، 21 مهر 1396

پرسش :

چون بعضى از افراد مؤمن از بابت زکات فطره و زکات مال، وجه يا جنس را تحويل اين ستاد مى‏‌دهند و يا در عيد قربان؛ عين قربانى که در محل- ذبح شده- يا وجه آن را مى‏‌دهند براى مصرف و مخارج جبهه‌‏هاى جنگ و امور رزمندگان؛ خواهشمنديم نظر مبارک را در اين باره مرقوم فرماييد!

پاسخ :
صرف زکات فطره و زکات مال و قربانى مستحبّ در عيد قربان، جهت جبهه‌‏هاى جنگ و امور رزمندگان در جبهه‌‏ها اشکال ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص345