جمعه، 21 مهر 1396

پرسش :

کسانى که ازدواج نکرده‏‌اند و مبلغى پول دارند و بخاطر اينکه اين مبلغ پولى که دارند در راه‌هاى بيهوده مصرف نشود لوازم خانگى مى‌‏خرند کنار مى‌‏گذارند که وقتى ازدواج کردند از آن‌ها استفاده کنند بفرمایید که خمس دارد يا خير؟

پاسخ :
اگر آنچه تهيه کرده‏‌اند مورد حاجت آن‌ها است و در وقت لزوم نمى‌‏‌‌توانند تهيّه نمايند و از در آمد سال تهيه شده خمس ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص353