جمعه، 21 مهر 1396

پرسش :

در حدود هجده مثقال طلا داشته‌‌‏ام، موقعى که آن را فروختم، 21800 تومان شد، 20000 تومان آن را براى اسم‏نويسى مکه برداشتم و بنا بر قرعه‏کشى بايد چند سال ديگر به مکه بروم، ولى چون فرزندم شهيد شده ممکن است که همين امسال به مکه بروم، آيا اين پول خمس دارد يا نه؟

پاسخ :
اگر طلاها از در آمد کسب و حقوق شما تهيّه شده پول فروش آن خمس دارد مگر آن که خمس پول آن داده شده باشد و اگر بخشش و مثل آن بوده خمس ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص361