جمعه، 21 مهر 1396

پرسش :

فردى منزل خود را فروخته و حالا به علّت گران شدن قيمتها نمى‌‏‌‌تواند منزل ديگرى بخرد، اکنون خانه‌اى اجاره کرده و پول خانه فروخته شده را در بانک گذاشته، آيا به پول منزل فروخته شده خمس تعلّق مى‌‌‏گيرد؟

پاسخ :
اگر خانه‌اى که فروخته‏‌ايد را با در آمد کسب و حقوق بدون دادن خمس تهيه کرده‌‏ايد، پول فروش آن بدون انتظار سر سال خمس دارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص366