شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

لطفا کفّاره اين چند امر را بيان فرماييد: اوّل- کفّاره تقبيل بشهوة در حال احرام؟ دوّم- کفّاره تقبيل بدون شهوت در حال احرام؟ سوّم- کفّاره ترک طواف حج عمدا؟ چهارم- کفّاره کشتن مار يا عقرب يا هر جانورى که از او احساس خطر کند در حرم و حال احرام؟ پنجم- کفّاره جاهل به حرمت تدهين در حال احرام، اگر تدهين کند؟

پاسخ :
ج‏ 1- يک شتر
ج‏ 2- يک گوسفند.
ج‏ 3- اگر از روى جهل ترک کرده و برگشته به محلّ خود، بايد علاوه بر اعاده حج يک شتر قربانى کنند.
ج‏ 4- کفاره ندارد.
ج‏ 5- کفاره ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص470