شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

شخصى است که مبادرت به خوردن مشروبات الکلى مى‌‏نمايد و کارهاى منافى با عفّت انجام مى‏‌دهد و به مراجع عاليقدر توهين مى‌‏نمايد، از نظر وظيفه شرعى، نصيحت و نهى از منکر شده است ولى متأسفانه مؤثر واقع نگرديده؛ تقاضا دارم حکم اللّه را از نظر معاشرت و طهارت و نجاست و حدّ شرعى بيان فرماييد.

پاسخ :
اگر ترک معاشرت موجب مى‌‌‏شود شخص مشار اليه دست از اعمال خلاف خود بردارد لازم است از معاشرت با او خوددارى نماييد و تا ارتداد او ثابت نشود، محکوم به حکم ساير مسلمين است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص484