شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

اين جانب کارمند يکى از ادارات شيراز داراى همسرى هستم که در حال حاضر حامله مى‏‌باشد و به دنبال پيام مهم جنابعالى در مورد عمليات رمضان همسرم را راضى نمودم که به جبهه اعزام شوم و پس از گذشت سه روز همسرم اعلام نارضايتى نموده و اعلام مى‏‌دارد که اگر به جبهه بروى به کلى دست از خوردن و آشاميدن کشيده و خوراکم را گريه خواهم کرد و حال اينکه دکتر هم گفته است که بايد خود را تقويت کند. چون اين جانب مقلد جنابعالى هستم مى‌‏خواستم کسب تکليف نمايم که مى‌‏‌‌توانم بدون رضايت همسرم به جبهه جنگ حق عليه باطل اعزام شوم؟ و خودم‏ بيش از اندازه مايل هستم که به جبهه بروم.

پاسخ :
بستگى به نياز جبهه دارد، و در صورت نياز بايد به مراکز اعزام نيرو مراجعه نمایيد و رضايت همسر معتبر نيست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص502