شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

بعد از وفات چه اموری را باید در رابطه با میت رعایت نمود؟

پاسخ :
1) بستن پلک چشم‌ها، لب و دهان او؛
2) با پارچه و چیزی مانند آن آرواره و دو فک و چانه او را به هم ببندند؛
3) دسته ای او را به دو پهلوی وی دراز کنند؛
4) پاهای او را دراز کنند؛
5) پارچه ای بر روی او بکشد و بدن او را بپوشانند؛
6) در محلی که میت جان داده در شب چراغ روشن کنند؛
7) مرگ وی را به اطلاع مؤمنین برسانند تا در مراسم او حضور به هم رسانند؛
8) در انجام مراسم خاک سپاری او عجله کنند؛ مگر با اشتباه حال او که باید تا حصول یقین به موت او صبر کنند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.