شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

شکم شخصی در اثر تصادف پاره شده و بعد از فوت شکم او را دوخته‌اند، به صورت طبیعی، مقداری از ظاهر بدن بر اثر دوختن مخفی شده است. آیا وظیفه فقط غسل است یا تیمّم هم باید ضمیمه شود و یا این که لازم است دوخته شده را بشکافند و به نحو صحیح دوخته شود؟

پاسخ :
ظاهر اینست که اگر ظاهر بدن شسته شود، غسل کافی است، مثل انسان زنده.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.