شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

این جانب قریب اواخر سلطنت شاه به استخدام کادر دفترى آموزش و پرورش در آمدم منتهى استخدام شدن بدین قرار بود که حدود چهار صد نفر ثبت نام کرده بودند و چهل و چند نفر ظاهرا از طریق امتحان پذیرفتند چون من شنیده بودم که دست‏اندرکاران خیلى‏ها را هم ممکن است بدون آنکه نمره قبولى بیاورند با سفارش این و آن بپذیرند و امتحان شاید تا حدود زیادى جنبه‏ ظاهرى دارد من هم چون با یکى از دست‏اندرکاران آشنا بودم سفارش کردم و بعضى بچه‌‏‌‌‌‌ها با وجود این‌که سؤالات بیشترى جواب داده بودند قبول نشدند اما من قبول شدم خواهشمندم نظر مبارکتان را در مورد حقوقى که مى‏گیرم بیان فرمایید.

پاسخ :
اگر شرایط علمى و اخلاقى استخدام در شما جمع است و از طرف دولت اسلامى اشکالى نیست مانع ندارد و حقوق دریافتى حلال است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص52