شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

شخصی در تکبیر اوّل از امام جلو افتاده است، آیا نمازش را می‌تواند ادامه دهد یا باید تکبیر را اعاده کند؟ هم چنین فردی در حال خواندن نماز میت، در تکبیر 2 و 3 از امام جلو افتاده، ولی صبر کرده تا تکبیر 4 و 5 را با امام بخواند، آیا نمازش صحیح است؟

پاسخ :
نماز او صحیح است، اما مستحب است همان تکبیر را با امام اعاده نماید.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.